zaterdag 24 mei 2014

Biosolis

nieuw in ons assortiment

BIOSOLIS: Het eerste complete BIO gecertificeerde zonneproducten gamma voor volwassenen en kinderen, gezicht en lichaam.



beschermt de mens van de zon
....en de aarde van de mens

Genieten van de zon zonder schade aan de natuur toe te brengen, en tegelijk beschermd worden ? Kan het ?  Ja, Biosolis heeft een zeer vernieuwend antwoord op deze vraag.

Biosolis, de hoogste kwaliteitscriteria.

Dankzij de 100% natuurlijke minerale filters, dankzij de 100% natuurlijke plantaardige oliën die afkomstig zijn van de biologische landbouw, en dankzij de weldaden van Aloë Vera.
Het laboratorium en de leveranciers van Biosolis blijven constant op zoek naar de juiste grondstoffen. Ze kijken naar oplossingen die bescherming, veiligheid, doeltreffendheid en milieuvriendelijkheid waarborgen. Trouw aan zijn engagement maakt Biosolis geen gebruik van bestanddelen uit de petrochemie (geen siliconenolie, geen paraffines, geen synthetische parfums) in de formules. De onmisbare filters die onze huid doeltreffend tegen de UV-stralen beschermen, zijn van natuurlijke oorsprong en niet nanometrisch.
Dankzij de biotechnologie kan Biosolis hoog kwalitatieve bestanddelen gebruiken, die rein, niet vervuilend zijn en die respectvol zijn voor onze huid en onze Aarde. Om overompakkingen te vermijden, zijn de flesjes en de etuis van Biosolis ecoverantwoordelijk geconcipieerd: Plantaardige inkten, recycleerbare flesjes.

Biosolis werkt met het certificerend agentschap Ecocert Greenlife en met de Cosmebio associatie die deze grondig gekozen bestanddelen en hun formules goedkeuren.
Biosolis zet nog een stap verder en laat alle beschermingsfactoren SPF en UVA controleren door een onafhankelijke laboratorium: Alle producten van Biosolis komen overeen met de Europese en Amerikaanse zonnebeschermingsnormen COLIPA en FDA.

INGREDIËNTEN

Voor Biosolis worden de ingrediënten zeer grondig gekozen:

Bio Plantaardige oliën en planten extracten
Om de huid in alle zachtheid en extra doeltreffend te hydrateren, te voeden en te beschermen.
  • Aloë Vera Barbadensis Bio : Heelt, verzacht, voorkomt de veroudering van de huid.
  • Karanjaolie Bio : Hydrateert en herstructureert de bovenste lagen van de opperhuid.
  • Koolzaadolie Bio : Behoudt de elasticiteit en draagt bij tot het helen van de huid.
  • Wortel Extract Bio : Voedende werking
  • Zonnebloemolie Bio : Voedt en regenereert
  • Advocado olie Bio : Versoepelt, regenereert en heelt
  • Jojobaolie Bio : Hydrateert, versoepelt, bevordert de huidselasticiteit
  • Sesamolie Bio : Verzwakt de vrije radicalen, voorkomt de veroudering van de huid
  • Argan olie Bio : Hydrateert en verzacht
  • Galamboter: Verzacht de droge en gevoelige huiden
  • Calendula extract Bio : Kalmeert en verzacht de gevoelige en geïrriteerde huiden.
  • Bijenwas : Verzacht, maakt glad, en hydrateert

De Top ingrediënten

De Aloë Vera Barbadensis bio gel
De aloë vera gel, afkomstig van Zuid-Mexico, vervangt het water dat hoofzakelijk aanwezig is in het merendeel van de cosmetische formules op de markt. Dus bij Biosolis is aloë vera het basis ingrediënt. In combinatie met de plantaardige oliën en de minerale filters biedt Biosolis een unieke synergie aan. Deze gel is uiteraard afkomstig uit de biologische landbouw. Dankzij het hoog gehalte aan specifieke polysachariden zorgt Aloë Vera voor een sterke bescherming en regeneratie van de huid.
De plantaardige Bio Karanjaolie
De Karanja is een kleine struik die voorkomt in Azië, in het bijzonder in Indië. De karanjaolie is bekend in de ayurvedische farmacopee. Het hydrateert en herstructureert de bovenste lagen van de huid. De helende weldaden strijden doeltreffend tegen de vroege veroudering van de huid, en versterken de bescherming van de minerale filters (vooral tegenover de UVA-stralen).



De minerale filters

Om de mens van de zon te beschermen, en de aarde van de mens.
Complexen van Titaandioxide en van Zinkoxide.
Niet nanometrisch.

De bewaarmiddelen, gewaarborgd door Ecocert en Cosmebio.
Om de veiligheid en de ecoverantwoordelijkheid van de producten te verzekeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten