zaterdag 23 april 2011

Last van zonneblaasjes of overgevoelig voor de zon?


Met de zomer in aantocht haast Nederland zich naar buiten om te genieten van het zonnetje. Maar voor 10 tot 15% van de Nederlandse bevolking, die een zongevoelige huid hebben, kan dat zonnetje een vervelende reactie veroorzaken: zonneblaasjes. Daarom heeft VSM een nieuw product ontwikkeld: Cardiflor Zon, een natuurlijk product wat verzachtend werkt en blaasjes verzorgt. Zelfs geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

Jeukende oren
Mama mijn oren jeuken!!!!
Vooral bij kinderen komen zonneblaasjes voor op het bovenrandje van de oren. De blaasjes veroorzaken jeuk. Dus wrijft uw kind regelmatig over zijn oren dan heeft hij of zij waarschijnlijk last van zonneblaasjes!
Gelukkig is daar nu een probaat middel voor. Cardiflor Zon is een product binnen de vertrouwde Cardiflor-lijn en speciaal ontwikkeld voor de zongevoelige huid. Omdat het in een handige sprayflacon zit hoef je de gevoelige huid niet aan te raken en kan het zonproduct direct op de huid worden aangebracht. Het actieve bestanddeel is het ontstekingsremmende Cardiospermum halicacabum. Gebruik Cardiflor Zon dan ook voor de verzorging van zonneblaasjes na het zonnen en bij een zongevoelige huid.

Samenstelling Cardiflor Zon:
Aqua, alcohol, glycerin, Cardiospermum halicacabum extract, steareth-2, coco-caprylate/caprate, decyl oleate, disodium phosphate, citric acid, steareth-21, paraffinum liquidum, dimethicone, disodium EDTA, methylparaben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten