zaterdag 11 juni 2011

Verbeter je huid met Schüssler mineraalzouten

Huidproblemen worden vaak veroorzaakt door een tekort aan mineralen. Een vette of droge huid, rimpels, bruine vlekken, wallen onder je ogen. Al deze klachten hebben te maken met een verstoring van de mineralenhuishouding.

Om je huid weer te laten stralen kun je een schoonheidskuurtje doen, bestaande uit de Schüssler mineraalzouten 1, 10 en 11.


Mineraalzout nr. 1 Calcium fluoratum
Schüssler mineraalzout nr. 1 zorgt voor stevigheid en elasticiteit van je huid en het onderliggende bindweefsel. Je huid wordt soepel, stevig en minder slap.
Schüssler mineraalzout nr. 1 ondersteunt ook de genezing van barstjes en scheurtjes in je huid.

Mineraalzout nr. 10 Natrium Sulfuricum
Schüssler mineraalzout nr. 10 zorgt voor het ontgiften en reinigen van je lichaam. Het stimuleert de uitscheiding van afvalstoffen. Door het ontgiften geneest je huid sneller en wordt minder grauw. Schüssler mineraalzout nr. 10 zorgt dat je huid weer gaat stralen.

Mineraalzout nr. 11 Silicea
Schüssler mineraalzout nr. 11 is het middel tegen vroegtijdige veroudering. Het ondersteunt de groei van huid, haren en nagels. Silicea bevordert de elasticiteit van je huid en gaat cellulitis tegen.

Dosering en gebruik
Neem van elk van de mineraalzouten 6 tot 8 tabletten verdeeld over de dag. De tabletten bij voorkeur een kwartier vóór of na de maaltijd innemen en in je mond laten smelten. Ze worden dan via het speeksel direct in het bloed opgenomen, wat de werking bevordert.
Duur van de kuur: 6-8 weken.

Ervaring met Schussler zouten

Mijn zoontje heeft een gevoelige huid waar we al speciale producten voor gebruiken. Nu kreeg hij afgelopen winter uit het niets nat eczeem waar hij veel last van had. Onze homeopatische arts heeft toen een kuur van Schussler zouten nr. 2 voorgeschreven en na 1 maand waren zijn klachten sterk verminderd ( bv. droog, bijna geen jeuk meer) en na 2,5 maand helemaal! We zijn uiteraard heel blij en kan iedereen deze zouten van harte aanbevelen ter ondersteuning van je lijfkracht!
Mama Chantal 
(reactie overgenomen uit http://www.vsmschussler.nl/ervaringen)


Wij zijn ook te vinden via Alle Winkels in Groningen: De Spaanse Vlieg, Drogist in Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten