woensdag 1 september 2010

DECUBAL








COMPLEET OVERZICHT DECUBAL PRODUCTEN


Decubal Milde Shampoo



Decubal Milde Shampoo reinigt het haar zonder het uit te drogen. Een droge hoofdhuid komt vaak voor in combinatie met een droge huid. Decubal Milde Shampoo verzorgt het hoofdhaar en de hoofdhuid met Panthenol en tarwe-extract, Jojoba olie en andere natuurlijke oliën die de huid kalmeren. Decubal Milde Shampoo kan iedere dag gebruikt worden. Bij een droge en jeukende hoofdhuid is het aan te bevelen Decubal Hoofdhuid Kuur 1-2 keer per week als aanvullende verzorging te gebruiken.


Decubal Hoofdhuid Kuur

Decubal Hoofdhuid Kuur is een verzorgende en kalmerende kuur voor een droge en geïrriteerde hoofdhuid. Decubal Hoofdhuid Kuur bevat menthol, dat een fris gevoel geeft en de bloedsomloop stimuleert. Panthenol en tarwe-extract verzorgen de droge huid en verlichten de jeuk. Vitamine B3 verzorgt en herstelt de droge hoofdhuid. Decubal Hoofdhuid Kuur is gemakkelijk in het gebruik, voor een optimaal resultaat minimaal 2 keer per week gebruiken.


Decubal Douche & Bad olie

Decubal Douche & Bad olie is een milde en aangename oplossing, als de dagelijkse douche een droge en geïrriteerde huid oplevert. Kamille, vitamine E, Jojoba en goede natuurlijke oliën reinigen en verzorgen de huid, tijdens het dagelijks douche of bad moment. Decubal Douche & Bad olie is parfumvrij, maar wordt geleverd met een heerlijke grapefruit parfum die, indien gewenst, met de olie gemengd kan worden.


Decubal Gezichtsreiniger

Decubal Gezichtsreiniger is een milde foam die tegelijkertijd reinigt en verzorgt. Het schuim heeft een mousse-achtige consistentie die licht en zacht op de huid aanvoelt. Het reinigt de huid effectief zonder deze uit te drogen. Vochtinbrengende glycerine verzorgt de huid. Allantoïne werkt als een lichte peeling en stimuleert daarmee de celvernieuwing in de huid. Kamille kalmeert en voorkomt irritatie. Laat de huid schoon en vochtig achter, klaar voor de gezichtscrème.


Decubal Gezichtscrème

Decubal Gezichtscrème is een gezichtscrème die - naast het hydrateren van de droge huid - een geïrriteerde, rode en schrale huid kalmeert en verzorgt. Decubal Gezichtscrème bevat natuurlijke lipiden en oliën die snel in de huid trekken zonder een vettig gevoel achter te laten.




Decubal Gezichtscrème Vitaal


Decubal Gezichtscrème Vitaal is een extra voedende en hydraterende gezichtscrème - speciaal ontwikkeld voor het verzorgen en herstellen van de droge huid. Decubal Gezichtscrème Vitaal herstelt, hydrateert, verzacht de huid en gaat tevens roodheid en schilfering tegen. Decubal Gezichtscrème Vitaal heeft een dubbelzijdige werking



1. De crème bevat huididentieke lipiden, hierdoor voelt men direct de verzachtende en verzorgende werking op de droge huid.



2. De crème bevat bovendien vitamine B3, die de aanmaak van lipiden in de huid stimuleert. Daarmee kan de huid zichzelf van binnenuit verzorgen en herstellen.


Decubal Body Lotion

Decubal Body Lotion is een milde, hydraterende en voedende lotion op basis van natuurlijke lipiden (vetstoffen). Decubal Body Lotion trekt snel in de huid en zorgt voor een zachte en mooie huid. Decubal Body Lotion heeft een lichte samenstelling en is minder vet dan de meeste andere crèmes. Daardoor is deze lotion elke dag gemakkelijk en praktisch in gebruik - ook als de huid droog of beschadigd is.


Decubal Body Crème

Decubal Body Crème is speciaal ontwikkeld voor de droge huid. De crème bevat natuurlijke lipiden die snel in de huid trekken. Decubal Body Crème is gemakkelijk op te brengen en zeer aangenaam in het gebruik - zelfs op een huid die sterk is uitgedroogd of beschadigd.


Decubal Intensief Crème

Decubal Intensief Crème is een extra voedende, vochtinbrengende en herstellende crème voor een erg droge en beschadigde huid. Met 70% lipiden verzorgt en verzacht deze crème zelfs de droogste probleemhuid. De lichte consistentie van de crème maakt deze zeer aangenaam in het gebruik, zelfs op een overgevoelige en gebarsten huid. Ook goed voor kinderen met atopisch eczeem.


Decubal Body Olie

Decubal Body Olie is een gemakkelijke lichaamsverzorging in een praktische spuitfles. De olie wordt rechtstreeks op de huid gespoten, trekt snel in en laat een mooie zijdematte glans achter. Decubal Body Olie bevat kamille-extract en vitamine E die de huid kalmeert en er goed en verzorgd uit laat zien. Bij de olie wordt een aangename grapefruit parfum geleverd die verfrissend werkt en, indien gewenst, met de olie kan worden vermengd.


Decubal Handcrème

Decubal Handcrème bevat actieve verzorgende ingrediënten die droge handen beschermen en voeden. Het bevat UVB-filters zodat de handen altijd beschermd zijn tegen de stralen van de zon. De handcrème heeft een aangename, lichte samenstelling en dringt meteen in de huid zonder een vettig gevoel achter te laten.




Decubal Kalmerende Gel

Decubal Kalmerende Gel geeft een onmiddellijke verlichting van de geïrriteerde huid door een intense hydratatie. De gel stimuleert en voedt de huid, zodat de vochtbalans wordt hersteld en de huid zacht en soepel wordt. Decubal Kalmerende Gel is effectief als acute plaatselijke behandeling voor zowel het lichaam als het gezicht. Gebruik deze gel ook als een extra vochtsupplement onder uw dag- en nachtcrème.


1 opmerking:

  1. Voor een gratis proefpakket: print de bon uit
    op http://www.decubal.nl/nl/default.htm en ga ermee naar de Spaanse vlieg

    BeantwoordenVerwijderen